Microsoft Teams

Timski rad određuje koliko će posao uspešono biti obavljen. Danas je verovatno da će ljudi koji rade kao timovi biti uspješniji: brže rade, brže ponavljaju aktivnosti i postižu više.

Microsoft Teams je alat za saradnju koji omogućava timski rad na svim nivoima vaše radne organizacije. Pomoću Microsoft Teamsa omogućićemo vam brzo formiranja i aktiviranja timova i pokazati kako da koristite alate koji vašim zaposlenima olakšavaju rad, deljenje dokumenata i informacija te vam na taj način omogućiti da postignete više.

Microsoft Teams Quick Launch

Predstavićemo vam timski rad pomoću dvodnevne radionice za brzu primenu Microsoft Teamsa kako biste modifikovali način rada i omogućili timski rad u vašoj organizaciji. Radionica uključuje identifikovanje slučajeva upotrebe, konfigurisanje Microsoft Teamsa i izradu plana usvajanja kako biste započeli svoj put ka modernom i efikasnom timskom radu.

Zašto Comtrade Distribution?

Pomoću Microsoft Teamsa oslobodićete snagu timskog rada, a Comtrade Distribution će vam pomoći da proces implementacije MS Teamsa bude brz i efikasan. Posedujemo veliko iskustvo u korišćenju Microsoftovih rešenja za timski rad. Naše iskustvo sa Office 365, uključujući Microsoft Teams, SharePoint, Yammer i Stream, pomoći će vam da izgradite kulturu saradnje koja omogućava vašim zaposlenima timski rad najvišeg nivoa, a istovremeno pridržavajući se rastućih zahteva za sigurnošću i poštovanjem poslovnih pravila vašeg preduzeća. Kao vaš partner pružićemo vam smernice koje možete da iskoristite da biste pomogli zaposlenima da usvoje Microsoft Teams funkcionalnosti u vašoj organizaciji na najbolji mogući način.

Microsoft Teams

Središte timskog rada u Microsoft 365

Četovanja, pozivi i online sastanci timova
Komunicirajte brzo i neka vaši zaposleni budu informisani.

Integrisano Office 365 iskustvo
Upravljajte svojim koverzacijama, fajlovima i alatima u jednom timskom okruženju.

Prilagodljiv i proširiv
Prilagodite vaše Teams okruženje tako da ono uključuje vama bitne informacije i aplikacije.

Upravljivost, bezbednost i usklađenost sa GDPR uredbama
Bezbednost komunikacije, deljenja informacija i fajlova kroz Teams je na najvišemo mogućem nivou bezbednosti i u skladu sa svim GDPR odredbama.